Starterkit - kids

Starterkit - kids

€ 190,65

Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

De Little Oilers Bundle komt met:


• Feather the Owl diffuser

• Kidscents Dreamease 5ml, Kidscents Refresh 5ml, Kidscents Tummygize 5ml, Kidscents Kidcare 5ml, Kidscents Geneyus 5ml

• 2 Aromaglide roller bijpassingen

• Product gids


Kidscent Dreamease: Deze ontspannende blend is perfect voor het slapengaan (of wanneer dan ook!) en is enorm geliefd bij alle leeftijden! Dreamease bevat een prachtige combinatie van lavendel, geranium, Romeinse kamille, mandarijn, bergamot en frankincense, evenals sleepytime-favorieten Valeriaan en Rue! Ik kan je niet vertellen hoe dol wij zijn op deze blend in de diffusers van onze kleintjes! Ook rollen we deze graag op de onderkant van hun grote tenen en langs de ruggengraat. Perfect voor warme knuffels voor het slapengaan en een goede nachtrust.

Kidscents Refresh: Doe deze olie op de rug en borst wanneer onze kleintjes het nodig hebben. Vol krachtige oliën zoals Eucalyptus blauw, Palo santo, Lavendel, Dorado azul, Ravintsara, Myrtle, Eucalyptus globulus, Marjoram, Spruce, Eucalyptus citriodora, Cypress, eucalyptus radiata, Zwarte spar en Pepermunt olie. Deze olie is bij ons favoriet tijdens de herfst en winter om kleine longen blij te maken! Wij doen graag een druppel op de borst en ook een klein beetje op de punt van de neus!

Kidscents Tummygize: Een kleine veeg op de buik zal vrijwel elk probleem helpen zich beter te voelen! Een mix van groene munt, pepermunt, mandarijn, venkel, anijs, gember en kardemom, TummyGize is de perfecte ontspannende mix om op kleine buikjes te masseren.

Kidscents Kidcare: Nog zo een olie om ergens binnen handbereik te houden waar de kinderen hem gemakkelijk kunnen pakken als dat nodig is! Het is geformuleerd met Tea Tree, Elemi en andere oliën die zacht en perfect zijn voor de huid, dus houd deze bij de hand om aan te brengen wanneer je kleintje wat extra liefde en verzorging nodig heeft.

Kidscents Geneyus: Laten we dit een focus in een flesje noemen. Deze olie is een game changer voor iedereen die moeite heeft zich op één taak te concentreren! Dit is geweldig om op de achterkant van de nek (hersenstam) te rollen voordat je naar school gaat! Gooi een paar druppeltjes op een leren armband of ketting, op je diffuser armband of breng een beetje aan op de polsen als je je echt moet concentreren. Ook een goeie voor tijdens het huiswerk!