Myga HIMALAYA ZOUTLAMP

vanaf € 27,11


Beschrijving

Ontspan, kalmeer en creëer een gastvrije omgeving in elke ruimte met Myga's Himalaya zoutlamp. Prachtig vervaardigd om een decoratieve warme sfeer te creëren, biedt de lamp ook een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen door de lucht te neutraliseren, terwijl het de stemming verbetert, de concentratie verbetert en de symptomen van allergieën of astma verlicht.

Met de hand gesneden uit authentiek roze Himalayazout dat alleen in Pakistan te vinden is, deze prachtige items zijn uniek gevormd en volledig gemonteerd op een gladde houten basis met een plug-in systeem waarmee je de intensiteit van het licht kunt aanpassen.

Hoewel de lamp perfect is voor elke ruimte in je huis, zal verlichting in de slaapkamer je geest kalmeren en de kwaliteit van je slaap verbeteren. Zijn zuiverende eigenschappen maken hem door de dimmer ook ideaal voor op je bureau, yogastudio of nachtlampje voor kinderen.

Andere gezondheidsvoordelen zijn onder meer het deodoriseren van uw huis, het verminderen van magnetische straling en het verbeteren van de concentratie.

Gemaakt van roze Himalayazout uit Pakistan, de enige bron van echt roze Himalayazout.

Houd er rekening mee dat aangezien dit een 100% natuurlijk item is, dit betekent dat elk item uniek is en dat het item dat u ontvangt mogelijk niet identiek is aan het item op de foto. De grootte en vorm zullen echter zeer vergelijkbaar blijven.