Kristal Grid - Flower of Life

Kristal Grid - Flower of Life

€ 24,50

Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Wat is het?

Een Crystal Healing Grid (of kristalrooster) is een raster waarop kristallen op een geometrische manier kunnen worden neergelegd. Er zijn ontzettend veel verschillende rasters te koop en kies er vooral 1 die intuïtief bij jou past.


Waar plaats ik mijn grid?

Het liefst op een rustige plek in het huis. Reinig de ruimte van te voren met palo santo, wierook en als je echt ervaren bent met salie.


Hoe plaats ik mijn stenen?

In het midden van de grid plaats je een ‘hoofdsteen’. Dit kan een cluster, een piramide, een wand of bv een merkhaba zijn. Het is in ieder geval de grootste van de grid.

Hierna kun je stenen op gevoel uitzoeken en plaatsen, of als je dit liever hebt maak je gebruik van de voorbeeld grids die je ontvangt bij je bestelling in PDF formaat. Zorg dat je stenen uitkiest die het best passen bij jouw intentie.
Wanneer je op afstand een healing gaat doen, dan kun je een foto van diegene in het midden plaatsen of de naam op een briefje schrijven.


Jij bepaald ook intuïtief hoelang je de grid laat staan/zitten. Je kunt in dit hele proces geen fouten maken zolang jouw intenties zuiver zijn. Laat je creativiteit de vrije loop.

Loop regelmatig langs het kristalrooster en maak nogmaals je intentie duidelijk.


Laadt de stenen weer op het moment er weer een Volle Maan is.


Bij het bestellen van een grid ontvang je 3 voorbeelden van grids voor “overvloed” “liefde” en “verbinding”.

Ook ontvang je een filmpje van ons ritueel. Dit is puur ter inspiratie en je kan er helemaal je eigen draai aan geven.


Afmeting: +/- 25 cm doorsnede