HydroGize

€ 229,00


Beschrijving

Til hydratatie naar het volgende niveau met de hydrogen infusing waterfles van Young Living! HydroGize™ stelt u in staat om onderweg uw water een boost te geven, zodat u altijd en overal waterstofrijk water kunt maken en kunt meenemen.

Met behulp van twee timerinstellingen, doordrenkt u uw drankje met 500-900 delen per miljard voor sterk geconcentreerd water met waterstof, waar u ook bent. Het slanke, gebogen ontwerp maakt het gemakkelijk om vast te houden, terwijl de basis van de binnenkant een lavendel LED-licht bevat dat zeker een statement maakt.


PRIMAIRE VOORDELEN Verkrijgbaar in twee kleuren Paars en Ivoor. Vervaardigd uit plastic dat geen BPA, BPS of ander bisfenolen bevat. Uitvoerig getest om zeker te zijn dat het vrij is van oestrogene activiteit en breukvast om zo de perfecte veiligste en duurzame waterfles op de markt te bieden. Creëer altijd en overal waterstofrijk water. Laad uw batterij onderweg op. Te gebruiken met koud of warm water voor extra variatie. Kies de productie cyclus volgens uw voorkeur.


Het gebruik van

Voor een snel resultaat, druk 2 maal op de knop om in minder dan een minuut het water in de fles met waterstof te verrijken.

Het beste resultaat bereikt u echter door 3 maal op de aan/uit-knop te drukken. Door de timer op 3 minuten in te stellen wordt het water langzaam verrijkt om zo een hogere dichtheid van waterstof-verrijkt water te genereren.