Himalaya zoutlamp - massage bol lamp

€ 44,50
-26%

€ 33,00

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Deze mooie eyecatcher is niet alleen mooi maar heeft ook gezondheidsvoordelen.


Als de lamp warm wordt gaat hij negatieve ionen verspreiden. Negatieve ionen kunnen stoffen uit de lucht verwijderen die allergieën veroorzaken. Negatieve ionen klonteren graag samen waardoor zij zwaarder worden en neerdalen op de grond.

Hierbij nemen ze de stofdeeltjes die bacterieën, ziektekiemen en virussen kunnen dragen mee naar beneden. Ook pollen, schimmels en evt. vervuilingen door tabaksrook dalen neer. Bij het stofzuigen of het dweilen ruim je dan al deze deeltjes op.

De lamp heeft dan ook een positieve werking voor mensen met allergieën, astma, bronchitis en COPD. Het zorgt namelijk voor een betere leefklimaat.


Wat zijn dan die ionen? Ionen zijn atomen of moleculen die elektrisch geladen zijn. Het verrijken van de lucht met negatieve ionen heeft een possitief effect op ons. In de bergen en aan zee worden relatief veel negatieve ionen in de lucht gevonden. Veel mensen merken dan ook dat zij in deze gebieden veel vrijer kunnen ademen en minder vermoeidheidsklachten zoals hoofdpijn ervaren. Je zal zelf ook wel eens ervaren hebben hoe je opknapt van een dagje bos of strand.


Wanneer je de lamp aandoet krijg je een warme amberkleurige gloed. Ideaal op een bureau, babykamer of in elke kamer waar je zacht licht wilt. Geweldig om te gebruiken tijdens het mediteren, yoga of gewoon om te ontspannen in je slaapkamer.