Aromazorg

Vanaf 2022 hebben wij aromazorg uitgerold binnen de justitiële instelling JC Zaanstad.

Dit is een concept waarbij we werken met comfort rooms en etherische oliën die we op verschillende manier beschikbaar maken voor de cliënten.

Robert is forensisch therapeut binnen justitie en natuurgeneeskundige klinisch aromatherapeut i.o.

Met deze gecombineerde kennis hebben we een succesvol concept ontwikkeld waarbij het doel is om minder snel te grijpen naar medicijn gebruik maar cliënten op een positieve manier te ondersteunen en ze te helpen ontspannen.

Dit zorgt voor een meer ontspannen sfeer voor de cliënten maar ook voor de begeleiding wat een algehele positief effect heeft op de werkomgeving.

Over dit initiatief zijn twee artikkelen geschreven en kun je hier onder downloaden.

Relax & Connect

Deze workshop is speciaal voor de zakelijke branche en kan je inzetten tijdens teambuilding sessies of op locatie en dragen bij aan ontspanning en stressregulatie.

In deze workshop stellen we een handige toolbox beschikbaar voor de deelnemers waaronder het aanleren van verschillende ademhalingstechnieken. Je leert om stress signalen in het lichaam te herkennen en hoe je dit doormiddel van o.a. je ademhaling positief kan beïnvloeden. Ook hebben we verschillende mindfullness oefeningen en e-learnings beschikbaar.

Wij hebben hier voor een complete business case uitgewerkt hoe deze investering zich terug vertaald in het verlagen van langdurig ziekteverzuim.