Wie zijn wij?

Wij zijn Robert en Eline wij zijn beide voorstander van een gezond leven met aandacht voor mentale en fysieke gezondheid en waar natuurlijke producten een grote rol spelen.

Wij zijn ouders van 5 kinderen en werken beide fulltime en hebben twee bedrijven "Verreiki" en "Verreiki zorg en coaching".

Ro is forensisch therapeut en past onze visie toe binnen de psychiatrische instellingen en detentie instellingen.

Ik kom uit een grote corporate omgeving waarbij ik onze visie door vertaal in online leermodules en workshops die zowel persoonlijk als zakelijk ingezet kunnen worden om op persoonlijk vlak te groeien en een meer gebalanceerd leven te hebben.

Wij werken tevens samen met orthomoleculair coach Michelle Valdivia van Valdivia Life Style.

Onze webshop

In onze webshop vind je producten die je ondersteunen bij een mentaal en fysiek gezond leven.

De meeste supplementen zijn vegan, en zijn allemaal op natuurlijke basis wij kiezen bewust niet voor de synthetische variant aangezien wij geloven dat een natuurlijke product veel beter zijn werk kan doen.

De etherische oliën zijn van hoge kwaliteit en zijn zo breed inzetbaar om je te ondersteunen in het leven en je levensgeluk te vergroten.

De beauty producten zijn vegan en dierproefvrij en alle producten die wij inkopen zijn op een eerlijke manier geproduceerd waarbij rekening word gehouden met mens en natuur.

Visie

Wij ondernemen met de passie om de wereld een stukje mooier te maken om mensen te sterken in hun zoektocht naar een gezond leven waarbij mentale en fysieke gezondheid bovenaan staat.

Focus - Zonder discipline en de juiste mindset heb je aan motivatie niet genoeg. Onze workshops en trainingen zijn toepasbaar op persoonlijk vlak als zakelijk.

Kracht - Alles wat je zoekt zit in jou, wij helpen je om je in te laten zien wat jouw potentieel is en om deze verder te ontplooien.

Gezondheid - Gezond leven werkt in zoveel aspecten door, mind, body, soul en daarmee ook voeding, verzorging, ontspanning en levensdoel.

Al onze producten en programma's bevatten bovenstaande onderdelen.