Ons verhaal

Wij zijn Robert en Eline en ons verhaal begint 6 jaar geleden, toen ons pad kruiste en wij een aantal raakvlakken hadden waarbij we wisten dat we elkaar niet alleen versterkte qua karakters maar ook qua ambities.

Beiden zijn in ons leven individueel op zoek gegaan naar meer kennis over spiritualiteit, en toen wij elkaar 6 jaar geleden leerden kennen was dat ook ons raakvlak. We besloten al gauw samen een reiki cursus te volgen. Voor Robert was reiki heel natuurlijk, ik vond het nog moeilijk om mij er voor open te stellen, ik vind alles wat niet aantoonbaar is al snel zweverig. Maar ik voelde wel het verschil, ik voelde mij lichter maar vond het moeilijk om reiki echt toe te passen bij een ander. Dat was voor Robert anders en dat vond ik erg mooi om te zien want hoe fijn is het als je samen nieuwe dingen kan ontdekken maar toch ieder je eigen pad daarin kan bewandelen. We besloten allebei toch de verdieping in te willen en gingen voor een reiki 2 cursus. Robert begon met het toepassen van reiki behandelingen en ik vond het vooral fijn om het toe te passen op mijzelf, want onbewust was dat nodig, om stukken te helen. We wisten toen allebei al snel dat dit de kern zou worden van ons bedrijf, want in dit proces wilde we al snel met al het geleerde iets doen voor onszelf. Na wat brainstormen kwamen we op de naam Verreiki, want met reiki willen we de ander verrijken. Het leven wat mooier maken.

Verreiki, verrijk je leven

En toen een hele tijd niets. Want zo werkt het leven, soms is het moment daar gewoon nog niet. We maakte stappen in onze banen, vormen een mooi gezin waarbij we trotse ouders zijn van 5 kinderen. We behaalde mijlpalen en doelen die we voor ons zelf gesteld hadden, aan ambitie niks te kort en we bleven investeren in onszelf. We gingen serieus mediteren, en ik besloot om cursussen te volgen over kristallen. En er kwamen nieuwe contacten en mensen op ons pad met nieuwe inzichten. We gingen ons verdiepen in voeding en kregen de mogelijkheid om gezonde voedingssupplementen te verkopen en toen was daar in eens het moment, waarbij we allebei wisten dat het nu tijd was om te starten met ons eigen bedrijf. We hebben de afgelopen jaren zoveel nieuwe kennis en inzichten opgedaan dat we heel veel content konden ontwikkelen en dit nu met jullie kunnen delen in de vorm van online trainingen, workshops, sessies en supplementen & kristallen.

Onze waarden

We willen het leven mooier maken, investeer in jezelf, verrijk je leven. Stel jezelf open en maak echt verbinding met de mensen om je heen.

  • Liefde: Wees lief voor jezelf en voor de mensen om je heen
  • Groei: Het leven is een proces, we blijven leren. Investeer in jezelf en ontdek wie je bent, wie je wilt zijn.
  • Gezondheid: Zorg goed voor je mentale en fysieke gezondheid, beide zijn losmakend met elkaar verbonden.

Onze producten

Onze producten bestaan uit trainingen, workshops, en producten die bijdragen aan het verrijken van je leven. Alle producten die wij aanbieden zijn met veel liefde ingekocht en dragen bij aan een gezonder en mooier leven.

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service.