Niet alleen voeding heeft invloed op onze gezondheid, ook verzorgingsproducten, make-up en nagellak. En omdat met name nagellak vaak een grote hoeveelheid schadelijke en hormoonverstorende ingrediënten bevat, heeft Beyuna haar assortiment uitgebreid met de mens- en milieuvriendelijke nagelverzorgingsproducten van Zoya.

Vrij van schadelijke chemicaliën

ZOYA nagellak is Big10Free, wat inhoudt dat het vrij is van de schadelijke chemicaliën Formaldehyde, Formaldehyde-hars, Dibutylftalaat, Tolueen, TPHP, parabenen, Xyleen, Ethyl tosylamide, Kamfer en lood. Je kunt dus volop genieten van de nieuwe kleuren uit de modewereld, zonder je gezondheid in de waagschaal te leggen. Ook daaraan herken je dus onze kijk op een gezonde leefstijl. Want gezondheid werkt volgens ons niet alleen van binnen naar buiten, maar ook van buiten naar binnen, oftewel: 'Outside in'. Zoya nagellak is veganistisch en wordt niet op dieren getest.

ZOYA lippenstift bestaat uit een crème formule die je lippen goed gehydrateerd houden. De smaakloze lippenstift blijft 4-6 uur zitten zonder je lippen uit te drogen en hij is zeer goed gepigmenteerd. De lippenstift van ZOYA is dierproefvrij en vrij van lood en microbeats (kleine plasticdeeltjes).

Ook verkopen wij het merk Savvy Minerals

Ondanks de huidige revolutie in schone cosmetica, waarbij men de aandacht richt op het vermijden van potentieel schadelijke ingrediënten in cosmetica, zijn er nog steeds talloze zorgelijke ingrediënten op de markt die verstopt worden op etiketten. Er wordt prioriteit gegeven aan levendige kleuren en schadelijke, synthetische geuren in plaats van natuurlijke, dierproefvrije standaarden die Young Living Essential Oils® volgt. Savvy Minerals® streeft ernaar je favoriete eigenschappen te laten stralen zonder compromissen te sluiten op het gebied van ingrediënten. De collectie bestaat uit producten in verschillende kleuren die verantwoord zijn en etherische oliën bevatten, maar geen gebruikmaken van parabenen en ftalaten. Ontdek de producten en stel een make-uptas samen die alles wat je nodig hebt voor een onweerstaanbare look voor iedere gelegenheid bevat.

Beauty